NVI & Incasso Keurmerk

De NVI, Nederlandse Vereniging van incasso-ondernemingen, is in 1989 opgericht op initiatief van een aantal incasso-ondernemingen in Nederland vanwege het gebrek aan regelgeving door de Nederlandse overheid. NVI-leden willen zich onderscheiden van organisaties en personen die een oneerlijke en ongeoorloofde incasso-praktijk beoefenen.

 

Bureau Mercuur is sinds eind jaren ’90 lid van deze organisatie en onderschrijft  de doelstelling van de NVI.

 

In het voorjaar van 2015 heeft het Keurmerkinstituut de dienstverlening van Bureau Mercuur opnieuw gekeurd en op basis daarvan heeft de NVI in april opnieuw en voor de zesde achtereenvolgende keer het kwaliteitscertificaat uitgereikt. Daarom voert Bureau Mercuur met trots het Incasso Keurmerk Klik hier om het certificaat te bekijken.

 

Wanneer u op de NVI klikt, wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van NVI. Daar vindt u alle informatie over de organisatie, het keurmerk en de gedragscode waaraan alle leden van de NVI zich dienen te houden. Klachten over de werkwijze van Bureau Mercuur kunt u melden bij het KIGID (Klachten Instituut voor Gecertificeerde Incasso Diensten). De privacy statement treft u hier