NVI & Incasso keurmerk

NVI & Incasso Keurmerk

De NVI, Nederlandse Vereniging van incasso-ondernemingen, is in 1989 opgericht op initiatief van een aantal incasso-ondernemingen in Nederland vanwege het gebrek aan regelgeving door de Nederlandse overheid. NVI-leden willen zich onderscheiden van organisaties en personen die een oneerlijke en ongeoorloofde incasso-praktijk beoefenen.

Bureau Mercuur is sinds eind jaren ’90 lid van deze organisatie en onderschrijft  de doelstelling van de NVI.

In het voorjaar van 2023 heeft het Keurmerkinstituut de dienstverlening van Bureau Mercuur opnieuw gekeurd en op basis daarvan heeft de NVI in maart 2023 opnieuw en voor de negende achtereenvolgende keer het kwaliteitscertificaat uitgereikt. Daarom voert Bureau Mercuur met trots het Incasso Keurmerk Klik hier om het certificaat te bekijken.

Wanneer u op de NVI klikt, wordt u automatisch doorgelinkt naar de website van NVI. Daar vindt u alle informatie over de organisatie, het keurmerk en de gedragscode waaraan alle leden van de NVI zich dienen te houden.

Wanneer u een vraag, een opmerking of een klacht heeft over ons, of over onze werkwijze, dan vernemen we dat graag. Dan proberen we met u te kijken naar die vraag, opmerking of klacht en die naar tevredenheid af te wikkelen. Komen we er samen niet uit? Dan kunt u de klacht melden bij het KIFID (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). De privacy statement treft u hier