Over Bureau Mercuur

Opgericht op 1 juli 1908 in hartje Groningen! Vanaf dag 1 met hart, ziel en passie bezig met het invorderen van openstaande facturen, het verstrekken van handelsinformatie en oplossen van en adviseren in juridische kwesties.

Sinds 1908 heeft Bureau Mercuur slechts 5 ‘eigenaren’ gehad. Kennis, kunde en continuïteit gewaarborgd zou je kunnen constateren! In ruim jaar honderd jaar tijd is veel veranderd, maar de werkwijze en benadering van opdrachtgevers en haar klanten is dat niet: helder, duidelijk, daadkrachtig.

Bureau Mercuur is er voor het midden- en kleinbedrijf, voor verhuurders van vastgoed, zowel particulier als commercieel, voor fysiotherapiepraktijken, voor scholengemeenschappen, voor kinderdagverblijven; voor elke onderneming die haar vordering op een snelle, verantwoorde en correcte, zonder poespas, geïncasseerd wil krijgen.

Bureau Mercuur maakt incasso niet onnodig ingewikkeld. Kijk gerust in de lijst van tevreden opdrachtgevers en vraag wanneer u meer informatie wenst! Bij Bureau Mercuur betaalt de opdrachtgever niet voor het dure kantorencomplex, niet voor de vlotte accountmanagers (die vaak ook snel vertrekt als accountmanager), niet voor een logge backoffice waar vragen vaak van de ene naar de andere afdeling zweven.

Bij Bureau Mercuur betaalt een opdrachtgever voor goed advies en snel incasso-optreden, en dat hoeft niet duur te zijn. Vraag en laat u verrassen. Korte communicatielijnen, heldere boodschappen, directe aanpak; dat is waar Bureau Mercuur voor staat. Bureau Mercuur is aangesloten bij het NVI (Nederlandse Vereniging voor incasso-ondernemingen) en mag sinds midden jaren ’90 het Incasso Keurmerk voeren; een garantie voor opdrachtgevers en diens klanten dat de werkwijze en afwikkeling vertrouwd en verantwoord is. In maart 2021 is het Incasso Keurmerk, na toetsing, opnieuw uitgereikt!